Naša prvobitna zadaća je pomoći svkome tko želi brzo i legalno prodati svoj auto. Otkupljujemo rabljene aute, teretna vozila i oldtimere. Ogrebotine i udubljenja nam ne smetaju, već daju dodatan šarm.

Mi Vas nećemo pitati zašto prodajete svoj stari auto, to je apsolutno Vaša stvar. Znamo da svatko ima svoje razloge za prodaju, bilo da kupuje novi auto, treba mu dodatni novac ili im stari jednostavno više ne odgovara.

Odluka da prodate svoj stari auto je prvi korak iza kojeg Vas čeka još dug put do prodaje Vašeg starog auta. Auto treba poslikati, napisati oglas, platiti oglas i onda čekati da Vam se javi potencijalni kupac sa tisuću pitanja i očekivanjima kao da kupuje novi auto. Ima i onih koji auto obljepe sa natpisima „PRODAJE SE“, ali u praksi to baš i nije učinkovito. Mogu proći tjedni, ali i mjeseci dok ne naiđe pravi kupac.

Uz nas na Vašoj strani možete zaboraviti na sve ove „aktivnosti“ i opustiti se.Dovoljno je da nazovete naš broj za otkup rabljenih automobila 098/ 790 510 čime ste već korak do prodaje svog starog automobila. U razgovoru je potrebno opisati auto te dati ostale poznate podatke, kao i eventualna oštećenja ili nedostatke na autu, nakon čega odma možete dobiti okvirnu ponudu za Vaš auto koja je sigurno veća od ostalih koje ste dobili.

Nije nam bitno u kojem dijelu Hrvatske se nalazite, spremni smo doći u najkraćem mogućem roku. Naš dolazak i procjena  Vas ništa ne koštaju, a nakon što vizualno pregledamo vozilo  dobit ćete ponudu koju ćete teško moći odbiti. Isplata je odmah, a papirologija koja se mora obaviti je naša briga i u potpunosti o našem trošku.

Za one koji hitno žele prodati svoj stari auto imamo opciju HITNOG OTKUPA i dostupni smo svaki dan u tjednu na  098/790 510, na Vama je samo da nazovete i već možete računati da imate novac u džepu.

Nazovite i provjerite našu ponudu i uvjerite se u našu pristupačnost i stručnost.

Čekamo Vaš poziv!